Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

ΗΛΕΊΑ: Σε κατάσταση συναγερμού η Πολιτική Προστασία. ΠΡΟΣΟΧΉ (ΣΥΝΕΧΉΣ ΡΟΉ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ)


Σε κατάσταση συναγερμού, λόγω του ακραίου κινδύνου πυρκαγιάς, κήρυξε τις ομάδες πολιτικής προστασίας της Πελοποννήσου, ανάμεσά τους και τις ομάδες πολιτικής προστασίας Ηλείας, ο γενικός γραμματέας πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, ο κύριος Χαρδαλιάς ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή από τους πολίτες των περιοχών υψηλού κινδύνου, καθώς οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Επίσης συνέστησε νηφαλιότητα, ψυχραιμία και ιδιαίτερη επαγρύπνηση.

Ταυτόχρονα, η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας συνεκάλεσε Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας, υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Γεωργιόπουλο, με την παρουσία εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων, όπου αποφασίστηκε η λήψη του μέτρου της ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑΣ ΣΕ ΔΑΣΙΚΈΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΈΡΕΣ ΥΨΗΛΟΎ ΚΙΝΔΎΝΟΥ

Παρακάτω δημοσιεύουμε τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που ισχύει για σήμερα Σάββατο 10 Αυγούστου 2019.


Οδηγίες προφύλαξης από δασικές πυρκαγιές μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies

ΕΠΙΣΉΜΑΝΣΗ: Η σελίδα Ζούρτσα Blog, λόγω της επικίνδυνης κατάστασης, θα βρίσκεται σε ΣΥΝΕΧΉ ΡΟΉ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ, τόσο στην ιστοσελίδα http://zourtsa.blogspot.com/ , όσο και στις σελίδες του Ζούρτσα Blog σε Facebook & Instagram, με τα τελευταία νέα αναφορικά με τον κίνδυνο πυρκαγιάς, καθώς και με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου