Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Απόλλων Νέας Φιγαλίας: «Κόλλησε» στο 0!


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΡΙΝΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ Ν.ΦΙΓΑΛΙΑΣ(ΖΟΥΡΤΣΑΣ)  0-0
Κυριακή 5/2 - Γήπεδο Καλλικώμου
18η αγωνιστική - Β'Τοπική ΕΠΣ Ηλείας(α' όμιλος)
Μετά από ένα μεγάλο σερί νικών, στο προχθεσινό παιχνίδι στο Καλλίκωμο είχαμε «λευκή» ισοπαλία για τον Απόλλωνα. Είχαμε επισημάνει και σε προηγούμενο άρθρο τη δυσκολία του συγκεκριμένου παιχνιδιού απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και μάλιστα στην έδρα του. Η ομάδα μας ήταν προετοιμασμένη για τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είχε μια μεστή εμφάνιση και αρκετές φάσεις για γκολ, ωστόσο η νίκη τελικά δεν ήρθε!

Ροή του παιχνιδιού
Απέναντι σε μια καλά οργανωμένη άμυνα η ομάδα της Ζούρτσας μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και στο α'μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με λίγες ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες. Σταδιακά ο Απόλλων ανέβασε στροφές χάνοντας αρκετές κλασσικές ευκαιρίες για να βάλει κάποιο γκολ και να φύγει με το τρίποντο από το Καλλίκωμο. Στο β'ημίχρονο ειδικά ο Απόλλων ήταν κυρίαρχος και η μόνη ομάδα που δημιουργούσε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, με αποκορύφωμα 2 δοκάρια που στέρησαν το γκολ από την ομάδα! Λίγο η καλά θωρακισμένη άμυνα των γηπεδούχων, λίγο θέλετε η ατυχία και τα δοκάρια στέρησαν από την ομάδα μας το διπλό στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η ομάδα μας ήθελε περισσότερο τη νίκη, πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, αλλά τελικά το σκορ έληξε στο 0-0.
Για τον Απόλλωνα αγωνίστηκαν οι:
Λούτος, Κουτσόπουλος, Ρουμελιώτης, Πάλλας, Γκεϊβελόπουλος, Καπλάνης Θ., Μπινιώρης, Καπλάνης Γ., Κουρούβανης, Κατσιώλης, Πλάκας
και στο β'μέρος έπαιξαν ως αλλαγή και οι Βλάχος, Καπογιάννης.

Στιγμιότυπο από το παιχνίδι της Κυριακής

   Μπορεί να μην ήρθε η νίκη, κρατάμε όμως την αγωνιστικότητα και τη μαχητικότητα των παικτών και την εξαιρετική άμυνα της ομάδας μας, καθώς στα τελευταία 4 παιχνίδια δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ! Έχει να δεχτεί γκολ από το ματς με τον πρωτοπόρο Πέλοπα στις 28/12(είχε επικρατήσει τότε ο Απόλλων εντός έδρας με 2-1). Ωστόσο, ο Απόλλων πρέπει να μάθει να είναι περισσότερο παραγωγικός και στα εκτός έδρας παιχνίδια, γιατί εκεί εντοπίζουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας! Στο γήπεδό του έχει το απόλυτο και εάν είχε πάρει κάποια ακόμα παιχνίδια και εκτός έδρας, τώρα θα ήταν αυτός πρωτοπόρος. Πρέπει λοιπόν να κρατήσει το «όπλο» της Ζούρτσας και το απόλυτο που έχει εκεί, αλλά πρέπει να παίρνει και τα αποτελέσματα που θέλει εκτός έδρας! Μετά από αυτήν τη βαθμολογική απώλεια ο Απόλλων εξακολουθεί να βρίσκεται μόνος 2ος, αυξήθηκε όμως η διαφορά του από τον 1ο Πέλοπα στους 7, ενώ από τον 3ο Διγενή μειώθηκε στους 4.
   Μπράβο στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα για την προσπάθεια, κρατάμε την καλή εμφάνιση στο β'μέρος, ακολουθούν όμως ακόμα σημαντικά παιχνίδια και δεν πρέπει η ομάδα να χάνει άδικα βαθμούς σε παιχνίδια που αξίζει τη νίκη!
   Αρχής γενομένης από αύριο Τετάρτη 8/2 ακολουθεί το εξ'αναβολής παιχνίδι με τον Ωλενειακό Ώλενας σε ένα δύσκολο και «κακοτράχαλο» γήπεδο. Ένα ματς που θέλει προσοχή για να φύγει η ομάδα μας με το τρίποντο!



           ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β'ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΠΣ Ηλείας (α' όμιλος - σε 17 αγων.)



Στατιστικά ομάδας


- Ο Απόλλων με τη λήξη της 18ης αγωνιστικής είχε μια ακόμα εκτός έδρας απώλεια, και πλέον σε 8 συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις μετρά 3/7 νίκες, 4/7 ήττες και 1/7 ήττες. Βλέπουμε ότι έχει πολλές βαθμολογικές απώλειες εκτός έδρας και πρέπει να «φορτσάρει» στις ερχόμενα παιχνίδια, για να έχει με το μέρος του τις πιθανότητες ανόδου στην Α2'! Γιατί μπορεί να είναι ήδη με το «1 πόδι» στην προνομιούχα τριάδα, όμως ακολουθούν αγώνες μπαράζ, και όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα έχει μεγάλη σημασία! Αντίθετα μέσα στη Ζούρτσα σε 8 συνολικά εντός έδρας αγώνες έχει 8/8 νίκες!

-  Παράλληλα, η ομάδα της Ζούρτσας έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα μετά τον Πέλοπα με 43 γκολ ενεργητικό, ενώ έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις 14 γκολ παθητικό!          

- Πηγαίνοντας τώρα στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος, στην πρώτη θέση εξακολουθεί και βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας Πλάκας με 17 γκολ! Δεύτερος σκόρερ του Απόλλωνα ο Κατσιώλης με 10 γκολ και ακολουθεί ο Κουρούβανης με 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου