Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Νέα Φιγαλεία: Εργασίες Βελτίωσης του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Θολού-Νέας Φιγαλείας






Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της οδικής ασφάλειας εκτελούνται αυτή την περίοδο, από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στην Επαρχιακή Οδό Θολού-Νέας Φιγαλείας. Οι εργασίες αφορούν τόσο την στρώση αντιολισθητικού ασφαλτοτάπητα υψηλής ποιότητας, όσο και αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία θα ενισχύσουν την ασφάλεια των οδηγών και των οχημάτων.


Συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούν τα τμήματα «Θολό-Λέπρεο» και «Φασκομηλιά-Νέα Φιγαλεία». Καθ' όλη την διάρκεια των εργασιών, οι οδηγοί παρακαλούνται:
  • Να διατηρούν χαμηλές ταχύτητες
  • Να υπακούν τόσο στην εγκατεστημένη προσωρινή σήμανση όσο και στις υποδείξεις του προσωπικού ασφαλείας της αναδόχου εταιρείας
  • Να δείχνουν προσοχή καθώς στα εργοτάξια κινούνται μηχανήματα εκτέλεσης βαρέων εργασιών (φορτηγά, μηχανήματα φρεζαρίσματος και οδοστρωτήρες) καθώς και εργατικό προσωπικό.


Να σημειωθεί επίσης ότι με βάση τα ειλημμένα μέτρα, θα διενεργείται προσωρινή ή ολική διακοπή της κυκλοφορίας σε μία λωρίδα κυκλοφορίας και σε τμήμα μήκους έως ένα χιλιόμετρο. Το έργο αποτελεί μέρος του γενικού έργου «Συντήρηση – Αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Ηλείας» προϋπολογισμού 9.300.000€ και χρηματοδοτούμενου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επνεδύσεων, ενώ ανάδοχος εταιρεία του έργου έχει αναλάβει η εταιρεία «ΟΔΟΣ Α.Τ.Ε.», η οποία έχει αναλάβει και το έργο της Βελτίωσης της Οδικής Ασφάλειας στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου