Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

LPS Handmade rackets: Η ρακέτα θαλάσσης που παράγεται στη Ζούρτσα και έχει κερδίσει όλη την Ελλάδα!

 

Ξυλορακέτες θαλάσσης εκ Ζούρτσας ορμώμενες με το brand... LPSRACKETS, διαφημίζουν την περιοχή μας σε όλην την Ελλάδα. Εμπνευστής της ιδέας ο συμπατριώτης μας ξυλουργός Νίκος Λιάπης, ο οποίος και πρωτοξεκίνησε το project πριν από δέκα χρόνια. Μέχρι σήμερα μέσω του e-shop lpsrackets.gr οι χειροποίητες ξυλορακέτες LPSRACKETS έχουν ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας μας.

Η ρακέτα είναι εξ'ολοκλήρου χειροποίητη, ενώ η ευρεία γκάμα της καλύπτει όλα τα είδη παιχτών, από τους αρχάριους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της ρακέτας θαλάσσης μέχρι τους πιο έμπειρους και απαιτητικούς παίκτες που συμμετέχουν σε αγώνες και ζητούν μια ρακέτα επαγγελματική και υψηλών αγωνιστικών επιδόσεων.

Συγκεκριμένα οι σειρές που παράγονται είναι οι Novice, XP, XP Comfort, Limited Edition, S_line, S_line gen2, Golden Edition, ενώ μέσω του lpsrackets.gr μπορείς να επιλέξεις όλες τις εξειδικευμένες προδιαγραφές που ζητάς για τη δική σου ρακέτα. Παράλληλα σε κάθε ρακέτα μπορείς να χαράξεις το αποτύπωμά σου (μέσω πυρογραφίας lazer), κάποιο σχέδιο ή γραφικό στοιχείο που θα κάνει τη ρακέτα σου μοναδική.

Δείτε παρακάτω ένα ενδεικτικό βίντεο από την παρασκευή της χειροποίητης ξυλορακέτας στο εργαστήριο στη Νέα Φιγαλεία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου