Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ: Εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου!


Ωλενιακός Ώλενας - Απόλλων Ν.Φιγαλείας (Ζούρτσας)   1-4
Β' Τοπικό ΕΠΣ Ηλείας (α' όμιλος) - 14η αγωνιστική(εξ'αναβολής)

Άλλο ένα σημαντικό τρίποντο πρόσθεσε στη βαθμολογική του συγκομιδή την περασμένη Τετάρτη(8/2) ο Απόλλων Νέας Φιγαλείας, καθώς επικράτησε στην ακριτική Ώλενα της τοπικής ομάδας με το επιβλητικό 1-4, πλησιάζοντας τον πρωτοπόρο Πέλοπα στους 4 βαθμούς, ενώ εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου 4 αγωνιστικές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου! 
Ο Απόλλων έκανε το καθήκον του, έπαιξε το ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει από την αρχή της χρονιάς και «φιλοδώρησε» τους γηπεδούχους με 4 τέρματα! Η ομάδα μας ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κυρίαρχη, σταδιακά ανέβαζε στροφές, βρήκε το ρυθμό του και διέλυσε τους γηπεδούχους! Τα γκολ πέτυχαν οι Βλάχος, Ρουμελιώτης, Καπογιάννης, Πλάκας.
Για τον Απόλλωνα αγωνίστηκαν οι:
Λουτος, Πάλλας(65' Μανιάτης Σπ.), Κουτσόπουλος, Ρουμελιωτης, Καπλανης Θ., Κουρουβανης, Καπλανης Γ., Βλάχος, Γκειβελοπουλος(30' Μπινιωρης), Πλάκας, Καπογιάννης (78' Καπλανης Ελ.)

φωτο αρχείου

Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση για την ομάδα του Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας! Η ομάδα έβγαλε για άλλο ένα παιχνίδι μεγάλη επιθετικότητα αλλά και αποτελεσματικότητα! Τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος (3 για τον Απόλλωνα καθώς την τελευταία έχει ρεπό) η ομάδα της Ζούρτσας με αυτήν τη νίκη έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου και είναι «με το 1 πόδι» στην 2η θέση του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται πλέον 7 βαθμούς πάνω από τον 3ο Διγενή! 
Στις επόμενες 3 αγωνιστικές ακολουθούν 2 παιχνίδια εντός έδρας στο Γήπεδο Νέας Φιγαλείας και ένα εκτός έδρας στη Βαρβάσαινα. Η ομάδα της Φιγαλείας καλείται να κάνει το 3/3 για να μπει στα μπαράζ με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία και ένα ιδανικό πλασάρισμα.
Συγκεκριμένα ακολουθούν τα εξής παιχνίδια:

19η αγωνιστική - Κυριακή 12/2, 15.00
Απόλλων Ν.Φιγαλίας - Α.Ο. Κουτσοχέρας

- 20ή αγωνιστική - Σάββατο 18/2, 15.30
Ατρόμητος Βαρβάσαινας - Απόλλων Ν.Φιγαλίας

- 21η αγωνιστική - Σάββατο 4/3, 15.30
Απόλλων Ν.Φιγαλίας - Αργοναύτης Κατακόλου

- 22η αγωνιστική
Απόλλων Ν.Φιγαλίας: Ρεπό



Βαθμολογία Β' Τοπικού ΕΠΣ Ηλείας (α' όμιλος - σε 18 αγων.)



Στατιστικά Ομάδας

- Σε 17 αγώνες που έχει δώσει συνολικά ο Απόλλων έχει 12/17 νίκες, 2/17 ισοπαλίες και 3/17 ήττες. Εντός έδρας έχει το απόλυτο με 8/8 νίκες, ενώ εκτός έδρας έχει 4/9 νίκες, 2/9 ισοπαλίες και 3/9 ήττες. Αξίζει να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής στον β' γύρο είναι αήττητος με 5/7 νίκες και 2/7 ισοπαλίες.
- Παράλληλα ο Απόλλων έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 47 γκολ ενεργητικό και την καλύτερη άμυνα(μαζί με τον Πέλοπα) με 15 γκολ παθητικό.
- Πηγαίνοντας τώρα στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος, θα βρούμε στην πρώτη θέση τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Πλάκα Π. με 18 γκολ! Δεύτερος σκόρερ του Απόλλωνα ο Κατσιώλης με 10 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου