Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Απόλλων Ν.Φιγαλείας: Πέτυχε το πρώτο του "διπλό" την περασμένη Κυριακή!


Α.Ο.ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ   0-4
   Το πρώτο του διπλό πέτυχε προχτές, την Κυριακή 20/11 ο Απόλλων Νέας Φιγαλείας στην 4η έξοδό του μακριά από τη Φιγαλεία, επικρατώντας στην Κουτσοχέρα της ομώνυμης ομάδας με το επιβλητικό 0-4. Η ομάδα της Ζούρτσας ήταν κυρίαρχη σε όλο το παιχνίδι και κατάφερε άνετα να επικρατήσει των γηπεδούχων. 
   Ο Απόλλων προηγήθηκε προς το τέλος του α' ημιχρόνου, στο 38' με σκόρερ τον φορμαρισμένο Πλάκα, ενώ λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο, στο 43' ο Απόλλων κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του με σκόρερ αυτήν τη φορά τον Κατσιώλη. Στο β' ημίχρονο τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα για τον Απόλλωνα και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες τριπλασίασε τα τέρματά του στο 65' με δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κατσιώλη. Στο 89' το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο νεοαποκτηθής Μπενάλντο διαμορφώνοντας το τελικό 0-4!
   Για τον Απόλλωνα έπαιξαν οι: 
Λούτος, Καπλάνης Θ. (70' Μπινιωρής), Κουτσόπουλος(86' Ζαρειφόπουλος), Ρουμελιώτης, Γκεϊβελοπουλος, Βλάχος, Κουρούβανης, Μπενάλντο, Καπλάνης Γ., Κατσιώλης, Πλάκας (78' Καπογιάννης)
   Με αυτήν τη νίκη η ομάδα μας ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από τους Πέλοπα Πελοπίου και Διγενή Χαριάς και για να έχει προσδοκίες για άνοδο πρέπει να συνεχίσει με την ίδια απόδοση και στα επόμενα παιχνίδια.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β'ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΠΣ Ηλείας (α' όμιλος - σε 8 αγων.)



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΜΑΔΑΣ
Η ομάδα της Ζούρτσας έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα μετά τον Πέλοπα με 23 γκολ. Παράλληλα πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος είναι οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πλάκας(8 γκολ) και Κατσιώλης(7 γκολ).

Δύσκολη συνέχεια για τον Απόλλωνα, τα κεφάλια κάτω για να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και η νίκη. Επόμενος αγώνας την ερχόμενη Κυριακή(27/11) με τον Ατρόμητο Βαρβάσαινας στη Νέα Φιγαλεία. Πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, χρειάζεται μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή για να επιτευχθεί η νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου