Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Νέα Φιγαλεία: Γονείς και μαθητές κατέκλυσαν χτες το Δημοτικό Σχολείο για την εκδήλωση της 28ης Οκτωβρίου!



Μια υπέροχη γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιγαλείας. Σε αυτή μέρος πήρε το σύνολο σχεδόν των μαθητών του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου, ενώ την οργάνωση της εκδήλωσης είχαν αναλάβει οι δάσκαλοι του σχολείου με τους διευθυντές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σε πρώτο πλάνο. Το κτήριο στολίστηκε από τους ίδιους τους μαθητές ενώ το αμφιθέατρο ήταν κατάμεστο από γονείς,κηδεμόνες και κατοίκους που παραβρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν την γιορτή.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ποιήματα και τραγούδια των μαθητών του Νηπιαγωγείου Νέας Φιγαλείας,οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. Αμέσως μετά ακολούθησαν οι μαθητές του δημοτικού με ποιήματα και τραγούδια ενώ στη συνέχεια η γιορτή περιλάμβανε και ένα υπέροχο θεατρικό με μαθητές σε ρόλο στρατιώτη, και μαθήτριες σε ρόλους «πολεμικούς»!
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία ενώ στο τέλος αυτής σύσσωμο το κοινό μαζί με τους μαθητές έψαλαν τον εθνικό ύμνο. Αυτήν τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ζαχάρως - Φιγαλείας κ.Φάμελος, ο πρόεδρος του Δ.Δ.Νέας Φιγαλείας κ.Κουτσούνης, ο πρόεδρος του Δ.Δ.Πετραλώνων κ.Αποστολόπουλος καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων της περιοχής. Τέλος πολλοί ήταν και οι γονείς που βρήκαν την ευκαιρία να συνεχάρουν τον διευθυντή του σχολείου κ.Λαμπρόπουλο για την άψογη διοργάνωση αλλά και συνομιλήσουν μαζί του για την πρόοδο των παιδιών τους.



Με πληροφορίες από το ΦΙΓΑΛΕΙΑ-Τ.ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου