Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ηλεία: Ψύχρα έως και κρύο τα πρωινά - Αλλάζει ο καιρός το Σαββατοκύριακο.


Ψύχρανε αρκετά ο καιρός τις πρωινές ώρες με τα θερμόμετρα να πέφτουν τοπικά ακόμα και κάτω από τους 11 βαθμούς Κελσίου το τελευταίο διάστημα! Πάντως, τις μεσημεριανές ώρες τα θερμόμετρα ανήλθαν σε υψηλές για την εποχή τιμές 25 με 26 βαθμούς.

Πολύ νερό πέφτει στην ανατολική Ελλάδα και θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες. Στην Ηλεία δεν θα δούμε κάτι ιδιαίτερο από αυτή την μεταβολή, πέρα από τα κρύα πρωινά και την πιθανότητα ασθενών βροχών σήμερα το απόγευμα στα νότια του νομού. Ο καιρός που προκαλεί βροχές σ'εμάς έρχεται το Σαββατοκύριακο.

Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων έξη ημερών στην Ηλεία σε τίτλους:

1. Αρκετή ψύχρα τα πρωινά, τοπικά έως και κρύο ακόμα και κάτω από τους 10οC. Σε υψηλές για την εποχή τιμές στους 25 με 26oC παραμένει τα μεσημέρια.

2. Πιθανότητα ασθενών βροχών στη κεντρική και νότια Ηλεία. Μεταβολή του καιρού από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27-28/10.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό.

Αύριο, την Τετάρτη 24/10 και την Πέμπτη 25/10, ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία στους 24 με 25 βαθμούς. Νωρίς το πρωί αρκετή ψύχρα 11 με 12 τοπικά έως και κρύο 9 με 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.

Την Παρασκευή 26/10, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις. Η θερμοκρασία, νωρίς το πρωί 10 με 11, τοπικά έως και κρύο 8 με 9, το μεσημέρι γενικά στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία, μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο 27-28/10, με καταδιαστήματα βροχές, καταιγίδες, θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές και άνεμοι από νότιες διευθύνσεις σε ενίσχυση έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.


ΠΗΓΗ(και προγνωση καιρού):

www.ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου