Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα γκρέιντερ στην Ανδρίτσαινα


Από νωρίς τα ξημερώματα δίνουν μάχη με το χιόνι και τον χρόνο τα γκρέιντερ και οι εκσκαφείς στον Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων με σκοπό να μην κλείσουν οι δρόμοι και εγκλωβιστούν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες. Ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων δηλώνει πως δύο συνεργεία δουλεύουν ασταμάτητα, το ένα με κατεύθυνση προς Επικούριο Απόλλωνα και το άλλο προς Μεγαλόπολη, ριχνοντας τόνους αλατιού στους δρόμους, ωστόσο η σφοδρή χιονόπτωση δημιουργεί προβλήματα μέσα σε λίγα λεπτά.


ΝΕΏΤΕΡΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ (04/01/2019 ΩΡΑ 23:05)


Σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων της Ανδρίτσαινας, ενα ΙΧ όχημα εγκλωβίστηκε λίγα μέτρα μετα τον χώρο του Επικούριου Απόλλωνα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσουν οι επιβαίνοντες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα σε ασφαλές σημείο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Π.Ε Μεσσηνίας διέθεσε και αυτη εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες στην Επαρχιακή οδό Επικούριου Απόλλωνα-Μεσσήνης και στους οδικούς άξονες που συνδέουν τα γύρω χωριά (Κακαλέτρι, Πέτρα, Αγ. Σώστης, Σκληρού), ωστόσο λόγω του σφοδτου χιονιά τα μηχανήματα δέν προλαβαίνουν να απομακρύνουν το χιόνι από τους δρόμους


ΝΕΏΤΕΡΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ (05/01/2019 ΩΡΑ 08:20)

Από την νύχτα εκχιονιστικά μηχανήματα μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζαχάρως βρίσκονται στην Νέα Φιγαλεία. Επίσης τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ διακόπτουν την κυκλοφορία των οχημάτων που δεν έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς ακόμη και εντός της Νέας Φιγαλείας χρειάζονται αλυσίδες. 

Κλειστοί είναι οι οδικοί άξονες:
  • Νέα Φιγαλεία-Πετράλωνα (το χιόνι φτάνει σε ύψος τους 40 πόντους)
  • Όλοι οι άξονες που οδηγούν σε Λυνίσταινα-Ανδρίτσαινα-Επικούριο Απόλλωνα (Το χιόνι ξεπερνά σε ύψος τους 60 πόντους)
ΈΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΊΚΟΥΣ

ΜΉΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊΤΕ ΆΣΚΟΠΑ ΜΕ ΤΑ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΌ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΘΈΤΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΉ ΣΑΣ ΣΕ ΚΊΝΔΥΝΟΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...