Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Κέντρο Νέων Ν.Φιγαλείας: Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων με «εξιλαστήριο θύμα» την Ζούρτσα!

 

Νέα ανακοίνωση από τον δήμαρχο Νίκο Φάμελο!
Κούρασε το θέμα του κέντρου νέων Νέας Φιγαλείας με ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων από την πρόεδρο και τον δήμαρχο. Πριν από λίγο ήταν η σειρά του κ.Φάμελου να απαντήσει στην πρωινή ανακοίνωση της κας. Κατσάμπουλα. Ο κ.Φάμελος περιέγραψε από τη δική του πλευρά πως έχει η κατάσταση διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα λεγόμενα της προέδρου, και στο τέλος της ανακοίνωσης απειλεί την κα.Κατσάμπουλα λέγοντας χαρακτηριστικά: 
«Σας καλώ σαν πρόεδρος τοπικής κοινότητας Νέας Φιγαλείας που είστε εκτός από τις αναρτήσεις στις ιστοσελίδες να ασχοληθείτε σοβαρά με τα πραγματικά προβλήματα των κατοίκων του χωριού μας από τους οποίους κρίνεστε γιατί δέχομαι πολλά παράπονα για αδιαφορία στα προβλήματα τους και προσπαθώ να τα αντιμετωπίσω εγώ με τους συνεργάτες μου.
Από εδώ και πέρα θα αναγκαστώ να εφαρμόσω τον κώδικα δήμων και κοινοτήτων όσο αφορά τους αιρετούς με ότι αυτό συνεπάγεται, η καλοσύνη μου κακώς έχει χαρακτηρισθεί ως αδυναμία….» 
Όλη αυτή η φασαρία γίνεται για ένα κλειδί, και εγώ σαν ουδέτερος παρατηρητής λέω ότι είναι τουλάχιστον παράλογο να «σταυρώνουμε» για ένα κλειδί έναν νέο άνθρωπο που έχει να προσφέρει στον τόπο, ακόμα και αν έγινε έστω κάποιο λάθος! Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος! Σημασία έχει η καλή προαίρεση και αυτή πρέπει να επιβραβεύεται. Και όμως αυτά τα γραφικά κυρίες και κύριοι λαμβάνουν χώρα στη Ζούρτσα του 2017! 

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση όπως εξέδωσε πριν από λίγο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο δήμαρχος Ζαχάρως-Φιγαλείας κ.Φάμελος:

3 σχόλια:

  1. Κάτι δεν έχετε καταλάβει καλά, από πότε ο νόμος και η εφαρμογή του θεωρείται απειλή ???
    Και η φασαρία γίνεται για τα ψέματα της Κας προέδρου, τόσο καιρό που κάνει ότι θέλει με την ανοχή του Δημάρχου ήταν καλά.. τώρα μας πείραξε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με όλο το σεβασμό κε.Δήμαρχε, όταν λέμε για παρανομίες καλύτερα να ανατρέξουμε σε προηγούμενες διοικήσεις καθαρά του δήμου ζαχάρως πριν του 2011. Και επειδή εκεί μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, εκεί μιλάμε για μαφία! Δεν επεκτείνομαι περισσότερο, γι' αυτό γράφω και ανώνυμα γιατί την θέλω τη ζωή μου! Οι μόνες απειλές είναι εκ Ζαχάρως ερχόμενες και όχι από Φιγαλεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς απέχουμε από όλο αυτό! Έχει κουραστεί ο κόσμος με όλη αυτήν την ιστορία, δεν θα κοινοποιηθεί και στη σελίδα μας άλλη σχετική ανακοίνωση! Ας τα βρουν μόνοι τους, δεν χρειάζεται να συμμετέχει και ο κόσμος σε όλο αυτό! Ο κόσμος έχει σωστό κριτήριο και βγάζει τα συμπεράσματά του. Είναι κρίμα, πρέπει όλοι οι Ζουρτσάνοι να συνεργαζόμαστε, δεν είναι κατάσταση αυτή! Καλούμε μέσω αυτής της σελίδας τον δήμαρχο και την πρόεδρο να αφήσουν τις όποιες διαφορές και να συνεργαστούν αρμονικά για το καλό του τόπου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή