Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Απόλλων Ν.Φιγαλίας: Ακόμα μια «μεγάλη παράσταση» στο γήπεδό του και συνεχίζει ακάθεκτος!


ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ(ΖΟΥΡΤΣΑΣ) - ΑΦΟΒΟΣ ΒΡΟΧΙΤΣΑΣ  4 - 0
Κυριακή  29/1 - Γήπεδο Νέας Φιγαλείας
Β' Τοπ.Κατηγορία ΕΠΣ Ηλείας (α' όμιλος) - 17η αγωνιστική

   Άλλη μια καθαρή νίκη για την ομάδα μας στο «κάστρο της Ζούρτσας» την περασμένη Κυριακή 29/1, καθώς επικράτησε ενός σημαντικού αντιπάλου, του Άφοβου Βροχίτσας, διαλύοντάς τον με το εμφατικό 4-0! Έτσι έκανε το 8/8 στο γήπεδό του και δείχνει με τον κόσμο πάντα στο πλευρό του και με τις μεγάλες εμφανίσεις εδώ, πως ο νόμος Ζούρτσας δεν σπάει με τίποτα! Μακάρι να διατηρηθεί αυτό το όπλο μέχρι τέλους και το γήπεδό μας να παραμείνει αλώβητο!



   Ο Απόλλων είχε μια σχετικά πολύ καλή εμφάνιση, και εκμεταλλευόμενος την μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και τη μεγάλη επιθετικότητα κυρίως όταν είναι γηπεδούχος, κατάφερε να πετύχει 4 συνολικά γκολ και να πάρει μια άνετη νίκη! Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν αυτός που έπρεπε, είχε μεστή εμφάνιση και έτσι ήρθε μια ακόμα νίκη. Τα γκολ πέτυχαν οι: Πάλλας, Μπενάλντο, Πλάκας και Ρουμελιώτης. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κυρίως παθητικό ρόλο και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Ο κόσμος για άλλη μια Κυριακή παρόν στο πλευρό της ομάδας, γέμισε την εξέδρα στηρίζοντάς την μέχρι το τελευταίο λεπτό! Αυτή η εμφατική νίκη βρίσκει τον Απόλλωνα μόνο 2ο στη βαθμολογία, 6 πόντους πάνω από τον 3ο Διγενή και 5 πίσω από τον πρωτοπόρο Πέλοπα.
   Για τον Απόλλωνα ξεκίνησαν οι: 
Λούτος, Καπλάνης Ελ., Κουτσόπουλος, Καπλάνης Αθ., Πάλλας, Ρουμελιώτης, Μπενάλντο, Καπλάνης Γ., Κουρούβανης, Κατσιώλης, Πλάκας
ενώ αγωνίστηκαν ως αλλαγή και οι: Μανιάτης Σπ., Γκεϊβελόπουλος και Καπογιάννης.



    Αύριο ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι στο Καλλίκωμο απέναντι στον Κεραυνό Βρίνας ενόψει της 18ης αγωνιστικής του Β'Τοπικού(α'όμιλος) [Κυριακή 5/2, Γήπεδο Καλλικώμου, 15.30, Κεραυνός Βρίνας-Απόλλων Ν.Φιγαλίας(Ζούρτσας)]. Μια ομάδα αρκετά δυνατή, βρίσκεται στην 4η θέση και στον α' γύρο είχε δυσκολέψει πολύ τον Απόλλωνα στο γήπεδό του, είχαμε νικήσει δύσκολα με σκορ 2-1. Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό καθώς αν το κερδίσει η ομάδα μας και κερδίσει παράλληλα και το παιχνίδι που ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη(8/2) θα πλησιάσει στους 2 μόλις βαθμούς τον Πέλοπα. Δύο διαδοχικά παιχνίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, που θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος!

       ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β'ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΠΣ Ηλείας (α' όμιλος - σε 17 αγων.)



Στατιστικά ομάδας

Ο Απόλλων με τη λήξη της 17ης αγωνιστικής πήρε ένα ακόμη παιχνίδι εντός έδρας, έχοντας στο γήπεδό του σε 8 παιχνίδια ισάριθμες νίκες! Ενώ αντίθετα εκτός έδρας σε 7 παιχνίδια η ομάδα μας έχει: 3/7 νίκες, 3/7 ήττες και 1/7 ισοπαλίες.
Παράλληλα, η ομάδα της Ζούρτσας έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα μετά τον Πέλοπα με 43 γκολ ενεργητικό, ενώ έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις 14 γκολ παθητικό!          
Πηγαίνοντας τώρα στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος, στην πρώτη θέση βρίσκουμε τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας Παναγιώτη Πλάκα με 17 γκολ! Δεύτερος σκόρερ του Απόλλωνα ο Κατσιώλης με 10 γκολ και ακολουθεί ο Κουρούβανης με 5.


Πηγές:
- Ενημέρωση για τα στοιχεία της αναμέτρησης από το Φιγαλείαnews24
- Φωτογραφίες από φίλο μας στο facebook

2 σχόλια:

  1. Σημ. Ζητώ συγγνώμη που καθυστέρησα τόσες μέρες το άρθρο για τον Απόλλωνα. Απλά σε κάθε παιχνίδι γράφω ροή παιχνιδιού με πολλά στατιστικά από το παιχνίδι, αναλυτικά σε ποιο λεπτό μπήκε το κάθε γκολ, κτλ. που παίρνω από την ΕΠΣ Ηλείας. Αυτήν την εβδομάδα όμως δεν δημοσίευσε η ΕΠΣ τα στοιχεία του συγκεκριμένου αγώνα, γι'αυτό και επειδή περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή, το καθυστέρησα.
    Ό,τι μπορούμε κάνουμε, για το αυριανό παιχνίδι ελπίζω μέχρι Τρίτη να έχει ανέβει σχετικό άρθρο.
    Χειρίζομαι το blog από την Αθήνα, ζητώ την κατανόησή σας, ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια σου...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή