Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Αναβλήθηκε τελικά η προγραμματισμένη ημερίδα για το Σάββατο 25/2!


Αναβλήθηκε τελικά η ημερίδα με θέμα «Κατάθλιψη, Αλτσχάιμερ, Άνοια»!

Όπως ενημερώνει η πρόεδρος της Τ.Κ.Νέας Φιγαλείας Ολυμπία Κατσάμπουλα, τελικά ο Δήμαρχος Νίκος Φάμελος δεν παραχωρεί τη βιβλιοθήκη του Δημαρχείου Φιγαλείας για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης ενημερωτικής ημερίδας με κεντρικό ομιλητή τον διακεκριμένο Ψυχίατρο-Ψυχοθεραπευτή κ.Κώστα Αλεξανδρόπουλο, και ως εκ τούτου αναβάλλεται επ' αόριστον! Μια εκδήλωση-ευκαιρία για την περιοχή μας, που δυστυχώς δεν γίνεται και με έναν ομιλητή που θα ερχόταν με την ιδιότητα του Ιατρού και μόνο για μια πολύ σημαντική ημερίδα!

Ακολουθεί παρακάτω η ανακοίνωση της προέδρου της Τ.Κ.Νέας Φιγαλείας:


Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τις 25-02-2017 διάλεξη ενημέρωσης της Τοπικής Κοινότητας Νέας Φιγαλείας με θέμα: Άνοια, Νόσος Αλτσχάιμερ, Κατάθλιψη, με τον διακεκριμένο επιστήμονα ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή, κ. Κώστα Αλεξανδρόπουλο πρόεδρο της ένωσης Ελλήνων ψυχιάτρων και πρόεδρο του επιστημονικού ινστιτούτου ερευνών του πανελληνίου ιατρικού συλλόγου, λόγω απαγόρευσης του Δημάρχου Ζαχάρως-Φιγαλείας να παραχωρήσει την αίθουσα της βιβλιοθήκης του πρώην Δημαρχείου Φιγαλείας  και ως εκ τούτου αναβάλλεται επ' αόριστον.
Αυτή η άρνηση ελπίζουμε να είναι η τελευταία αρνητική απόφαση από μια σειρά αρνήσεων και αρνητικών ενεργειών  που στέρησαν και στερούν τους Δημότες μας από την υποστήριξη μας.
Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καθήκον μας και θα είμαστε  πάντοτε στο πλευρό της Τοπικής Κοινωνίας.
Η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας
Νέας Φιγαλείας

7 σχόλια:

  1. Για ποιο λόγο κε.Φάμελε μου στερείτε σαν δημότη Φιγαλείας να παρακολουθήσω μια τέτοια ημερίδα;! Έχετε το δικαίωμα; Όχι κύριε Φάμελε! Δεν έχετε το δικαίωμα!! Το Δημαρχείο Φιγαλείας δεν είναι τσιφλίκι σου, είναι κτήμα όλων των Φιγαλέων και δεν έχεις το δικαίωμα να μου στερείς μια τέτοια επιμορφωτική εκδήλωση! Και μάλιστα από ανθρώπους μορφωμένους που μπορούν να μου δώσουν γνώσεις πάνω στο θέμα! Γιατί σκέφτεσαι παραταξιακά;;!! Δράσε μια στιγμή σαν Ζουρτσάνος ρε γαμώτο, τι τα φοράς τα παντελόνια??!Προφανώς έχει λωλάνει τώρα στα γεράματα και δεν είσαι ικανός για δημαρχία! Δείχνεις πέρα για πέρα αμόρφωτος, ενώ δεν είσαι νομίζω! Κοιτάζεις να ικανοποιείς μόνο τους εγωισμούς σου! Είσαι Ζουρτσάνος τώρα εσυ;!! Είσαι εσύ τώρα απόγονος τίμιων Ζουρτσάνων που θυσιάστηκαν για την πατρίδα;! Δεν θα κάνεις εσύ ότι θέλεις στη Ζούρτσα! Φτάνει πια, δεν θα είναι οι Ζουρτσάνοι συνέχεια τα κορόιδα! Θα σε παρακαλούσα να βοηθήσεις την ιστορική πατρίδα μας, έστω και καθυστερημένα, απέδειξε πως είσαι Ζουρτσάνος στις πράξεις! Γιατί αλλιώς να ξέρεις πως ο λαός της Ζούρτσας έχει πολύ μεγάλη δύναμη και μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του! Έτσι και τολμήσεις να συνεχίσεις να βάζεις εμπόδια στη Ζούρτσα, θα βρεις ολάκερη τη Ζούρτσα μπροστά σου! Και μαζί με τους Ζουρτσάνους της Αθήνας τρώμε τη Ζαχάρω για πλάκα!!

    Είσαι συμπατριώτης γαμώτο, σε παρακαλώ!! Η Ζούρτσα δεν είναι Ζαχάρω! Έχει χίλιες φορές μεγαλύτερη ιστορία! Ζητάει και αυτή την προσοχή που της αρμόζει! Δεν θα ξαναδεχτούμε κανένας να βάλει τον εγωισμό του πάνω από τη Ζούρτσα! Στην εκκλησία τι πηγαίνεις; Για το φαίνεσθαι και για χάρην γούστου; Μάθε τίποτα! Να βάζεις τον εγωισμό σου κάτω από το γενικό σύνολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κα Κατσάμπουλα μάλλον δεν γνωρίζει (μετά από τόσο καιρό και τόσες συστάσεις) πως λειτουργουν τα δημόσια όργανα.
      Για ακόμα μία φορά ενήργησε μόνη της χωρίς καν να αιτηθεί στο δημοτικό συμβούλιο. Τα δημοτικά κτήρια δεν είναι τσιφλίκι κανενός, όποιος θέλει να κάνει εκδηλώσεις πρέπει να παίρνει την άδεια του δημοτικού συμβουλίου.

      Την προηγούμενη φορά που προκάλεσε πάλι επεισόδειο της τονίστηκε ότι δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου...

      Διαγραφή
  2. Προς του συντάκτες του Blog.

    Για ακόμη μία φορά μεροληπτείτε μονομερώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοια διάθεση δεν υπάρχει, πείτε μου πού είμαι μεροληπτικός;

      Διαγραφή
    2. Το θέμα πάντως το έχω ψάξει, σχόλιο κάνω εκεί που πρέπει, ενώ είμαι 1000% σίγουρος. Δεν πρέπει να παραπληροφορείται ο κόσμος και γι' αυτό προσπαθώ να είμαι πολύ προσεκτικός! Περιμένω να μου επισημάνεται το τυχόν λάθος ή την μεροληψία μου.
      Με εκτίμηση

      Διαγραφή
  3. Προχτές ανάρτησα για τη συγκεκριμένη ημερίδα, ότι θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο. Ο κόσμος δεν πρέπει να ενημερωθεί ότι αναβλήθηκε η εκδήλωση; Η μεροληψία που είναι; Κάθε άλλο θα έλεγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια πολύ σημαντική εκδήλωση που δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεται.. Ακόμα και αν υπάρχουν εμπόδια από τον δήμαρχο, η Τοπική Κοινότητα δεν θα έπρεπε να αφήσει την εκδήλωση να πάει χαμένη, αλλά να αναζητήσει άλλους χώρους αν ηταν εφικτό. πχ ο Πολιτιστικός, αλλά δεν γίνεται γιατί γίνονται οι ετιμασίες για το καρναβάλι. Όμως υπάρχουν και άλλοι χώροι: όπως αμφιθέατρο γυμνασιου-λυκειου. Πρέπει ολοι να βοηθάμε τετιες εκδηλοσεις να γινωνται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή