Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

«Καρνα-Ζάλη στη Ζούρτσα 2017»



Το Ζουρτσάνικο Καρναβάλι έχει πλέον το δικό του τραγούδι!

Οι ετοιμασίες για το Ζουρτσάνικο Καρναβάλι 2017 καλά κρατούν, ενώ το φετινό Καρναβάλι στα πρότυπα του Πατρινού Καρναβαλιού απέκτησε πλέον το δικό του τραγούδι! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος που έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση του Καρναβαλιού έχει ανεβάσει φέτος πολύ ψηλά τον πήχη με τη μια έκπληξη να διαδέχεται την άλλη. 
Το Καρναβάλι Νέας Φιγαλείας με τη μακρόχρονη ιστορία του, δείχνει πιο ζωντανό και ανανεωμένο από ποτέ, ενώ αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση από άλλες χρονιές! Όσον αφορά την καρναβαλική παρέλαση αναμένεται να παρελάσουν 8 άρματα που θα συνοδεύονται από 120 καρναβαλιστές ενώ στο τέλος θα γίνει η καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου στη Κεντρική Πλατεία Νέας Φιγαλείας και θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί. 
Το τραγούδι για το φετινό Ζουρτσάνικο Καρναβάλι είναι γεγονός και το υπογράφουν:

Στίχοι: Γιώργος Βλάχος
Μουσική: Νίκος Γεωργακόπουλος
Τραγούδι-Ενορχήστρωση: Γιώργος Γιαννικόπουλος

Απολαύστε το παρακάτω...




Πολλά μπράβο στους δημιουργούς του τραγουδιού και φυσικά μπράβο σε όλους όσους κρατούν ζωντανή τη Ζούρτσα και την παράδοσή της και προσπαθούν για το καλύτερο!
Καλή επιτυχία για τη φετινή διοργάνωση του Καρναβαλιού! Με κέφι και ζωντάνια! 
«Γιατί στο Καρναβάλι στη Ζούρτσα περνάμε καλά και οι μεγάλοι γίνονται πάλι παιδιά».
Να είμαστε όλοι εκεί!

1 σχόλιο:

  1. Η όλη ιδεά ανήκει στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Γιώργο Βλάχο ο οποίος έγραψε και τους στίχους! Ανάμεσα σε αυτούς που υπογράφουν το τραγούδι, ο Γιώργος Γιαννικόπουλος στην ενορχήστρωση και φυσικα στην ερμηνεία του κομματιού, ο οποίος υπογράφει και το τραγούδι του «Πατρινού Καρναβαλιού 2017» με τίτλο «Έλα στην Πάτρα». Τη μουσική υπογράφει ο ταλαντούχος και εξαιρετικός στο μπουζούκι Νίκος Γεωργακόπουλος, ο οποίος είναι από τη Ζούρτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή