Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Νέα Φιγαλεία: Η 92χρονη γιαγιά που κάνει τον γύρο της Ελλάδας!


Με χιλιάδες θεάσεις στο facebook και πολλές κοινοποιήσεις!

Οι ομορφιές του κάθε τόπου εκφράζονται με διάφορες εικόνες λέει ο λαός.
Στη Νέα Φιγαλεία εκφράζονται τους τελευταίους μήνες μέσω της γιαγιάς Αιμιλίας η οποία παρά τα 92 της χρόνια όχι μόνο στέκεται στα πόδια της, όχι μόνο χαίρει άκρας υγείας αλλά και ελιές μαζεύει και ξύλα για το τζάκι κουβαλάει! Η Αγρότισσα Μάνα, γιαγιά Αιμηλία γεννήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1920 στη Νέα Φιγαλεία Ολυμπίας, κοινός γνωστή ως Ζούρτσα, κεφαλοχώρι της Πελοποννήσου, αγαπημένο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
Εκεί η κυρα-Αιμιλία μεγάλωσε, ασχολήθηκε από μικρή με την αγροτική παραγωγή, πέρασε πόλεμο, πέρασε δικτατορία, κακουχίες, πείνα και όμως αντιστέκεται μέχρι και σήμερα. Οι προβολές των φωτογραφιών της στη σελίδα του facebook ''Ζωή στο Χωριό 109.000 μέλη'' ξεπερνούν δεκάδες άλλες ενώ σήμερα οι αντιδράσεις σύμφωνα με τις μετρήσεις ξεπερνάνε τα:
3.600 Likes - 350 Κοινοποιήσεις - 120 Σχόλιαμε τον κόσμο σε Ελλάδα και εξωτερικό να επευφημεί & να συγχαίρει τη γιαγιά Αιμηλία, άλλοι να νοσταλγούν τη ζωή στο χωριό και άλλοι να θαυμάζουν τις όμορφες αληθινές στιγμές που μόνο η Ελλάδα προσφέρει.


Θάνος Χουλιάρας, για το Φιγαλείαnews24

Δείτε ένα παλαιότερο σχετικό άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...