Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

"Τρένο" ο Απόλλωνας στη Ζούρτσα!




ΑΠΟΛΛΩΝ Ν.ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ(ΖΟΥΡΤΣΑΣ)-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑΣ    3-1
   Σε ένα δύσκολο παιχνίδι με άσχημες καιρικές συνθήκες την περασμένη Κυριακή (27/11) ο Απόλλων Νέας Φιγαλείας επικράτησε στην έδρα του με 3-1 του Ατρόμητου Βαρβάσαινας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Β' Τοπικού Ηλείας(α' όμιλος). Παρά την κακοκαιρία ο κόσμος της Ζούρτσας βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα και να διατηρηθεί για άλλη μία αγωνιστική "το κάστρο" αλώβητο. Ο Απόλλων ήταν ανώτερος σε όλο το παιχνίδι αλλά η νίκη δεν ήρθε εύκολα! 
   Η ομάδα της Φιγαλείας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε γρήγορα να προηγηθεί στο 17' με σκόρερ τον Πλάκα (9ο προσωπικό τέρμα στο πρωτάθλημα). Σε ένα παιχνίδι με βροχόπτωση και έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας παρουσίασε ακόμα κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν σημείωσε κάποιο τέρμα, και έτσι τελείωσε το ημίχρονο στο 1-0. Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το 2ο ημίχρονο με τον Απόλλωνα να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά να μην μπορεί να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο εξαιτίας του άσχημου αγωνιστικού χώρου. Στο 70' όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν παγώνοντας προσωρινά το γήπεδο της Νέας Φιγαλείας. Εκεί ήταν που πήρε φόρα ο Απόλλωνας, ανατρέποντας αμέσως την κατάσταση με τον Βλάχο στο 72' σε 2-1. Στο 81' ήταν αυτή τη φορά η σειρά του φορμαρισμένου Κατσιώλη (8ο προσωπικό τέρμα) να σκοράρει κλειδώνοντας τη νίκη με το τελικό 3-1! Με αυτήν τη νίκη η ομάδα της Ζούρτσας έκανε το 5/5 στην έδρα της συνεχίζοντας ακάθεκτη!
   Για τον Απόλλωνα έπαιξαν οι:
Λούτος, Καπλάνης Θ., Κουτσόπουλος, Ρουμελιώτης, Γκεϊβελόπουλος( 57' Μπινιωρης), Βλάχος, Κουρούβανης, Κατσιώλης, Καπλάνης Γ.(70' Πάλλας), Μπενάλντο(80' Καπογιανης), Πλάκας 
   Ήταν μία δύσκολη νίκη που επιτεύχθηκε με 12ο παίκτη τον κόσμο της ομάδας παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τη βροχόπτωση! Το κλίμα στην ομάδα φαίνεται ότι είναι άριστο και η ψυχολογία ανεβασμένη, κάτι που χρειάζεται για τα ερχόμενα παιχνίδια. Ο δρόμος είναι μακρύς, απαιτείται δουλειά και ανάλογη απόδοση και στα υπόλοιπα παιχνίδια!
   Η ομάδα μας έχει εδραιωθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας με μικρή διαφορά από τον πρωτοπόρο Πέλοπα και τον Διγενή Χαριάς.

             ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β'ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΠΣ Ηλείας (α' όμιλος - σε 9 αγων.)




ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΜΑΔΑΣ
   Η ομάδα της Ζούρτσας έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα μετά τον Πέλοπα με 26 γκολ, και τη 5η καλύτερη άμυνα με 12 γκολ παθητικό.          
   Παράλληλα πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος είναι 2 ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, 1ος ο Πλάκας με 9 γκολ και μετά ο Κατσιώλης με 8 γκολ!

   Η ομάδα μας καλείται να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια, γιατί φέτος δεν ξεχνάμε πώς ο πήχης είναι ανεβασμένος ψηλά! Επόμενος αγώνας την ερχόμενη Κυριακή(4/12) στο Σκουροχώρι Πύργου με τον Αργοναύτη Κατακόλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου