Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Στο απόλυτο σκοτάδι η μισή πόλη της Φιγαλείας!



Για 3η συνεχόμενη ημέρα έμεινε στο σκοτάδι το βόρειο τμήμα της πόλης της Νέας Φιγαλείας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και έχουν φθάσει στο σημείο να κυκλοφορούν με φακούς στους κεντρικούς δρόμους. Κανένας από τους πυλώνες της ΔΕΗ δεν τροφοδοτείται με ρεύμα με αποτέλεσμα τα τελευταία βράδια να επικρατεί ολική συσκότιση.


Όπως δήλωσαν κάτοικοι σε ειδησεογραφική σελίδα στο Facebook της περιοχής (ΦΙΓΑΛΕΙΑ -ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ) δεν έχουν καμία ενημέρωση από την ΔΕΗ εδώ και 3 ημέρες για το αν υπάρχει βλάβη και το πότε θα αποκατασταθεί και επίσης ότι φοβούνται να κυκλοφορούν μετά τις 10 μ.μ. γιατί δεν βλέπουν πέρα από ακτίνα μισού μέτρου.


Οι κάτοικοι έχουν φθάσει σε απόγνωση καθώς η βόρεια περιοχή της Φιγαλείας από το Πάσχα και έπειτα μένει συχνά - πυκνά χωρίς ηλεκτροδότηση και ζητούν από την ΔΕΗ να υπάρξει άμεσα σχετική ενημέρωση.



Είναι πραγματικά πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά καιρούς σε διαφόρους τομείς οι κάτοικοι της Ζούρτσας, οι οποίοι μένουν αβοήθητοι και απροστάτευτοι. Οι αρμόδιες αρχές αδιαφορούν παντελώς να δώσουν λύση στα πολλά προβλήματα των κατοίκων.

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου